Geef het e-mailadres waar we het seintje naar toe moeten sturen.

Dit is geen geldig e-mailadres!

U wordt per mail op de hoogte gesteld wanneer dit artikel weer beschikbaar is!
×

Titel

Text

Camera's / Foto / Systeemcamera's / EOS R6 II+RF 4,0/24-105mm L IS USM
EOS_R6_II_RF_4_0_24_105mm_L_IS_USM_5
 • EOS_R6_II_RF_4_0_24_105mm_L_IS_USM_5
 • EOS_R6_II_RF_4_0_24_105mm_L_IS_USM_2
 • EOS_R6_II_RF_4_0_24_105mm_L_IS_USM_3
 • EOS_R6_II_RF_4_0_24_105mm_L_IS_USM_4
 • EOS_R6_II_RF_4_0_24_105mm_L_IS_USM
 • EOS_R6_II_RF_4_0_24_105mm_L_IS_USM_1

EOS R6 II+RF 4,0/24-105mm L IS USM

5666C013 / Canon

Kies uw maat

€ 4.299,00

€ 4.299,00

Nu Voor

€ 4.299,00

Koop meer en bespaar !


Aantal op voorraad: 0

 
Productomschrijving

Canon EOS R6 Mark II systeemcamera + RF 24-105mm f/4.0L IS ISM

De Canon EOS R6 Mark II systeemcamera combineert sterke fotoprestaties met uitstekende videomogelijkheden. Deze veelzijdige systeemcamera heeft een bijgewerkte 24.2 megapixel CMOS-sensor die wordt gecombineerd met bijgewerkte verwerking voor een betere AF, indrukwekkende 4K 60p 10-bits video en snellere algemene prestaties. De body is ontworpen voor een meer intuïtieve bediening en de camera heeft een opnieuw ontworpen bovenplaat voor eenvoudigere toegang tot diverse opnamemodi.

De hoogtepunten van de Canon R6 II:

 • 24.2MP fullframe CMOS-sensor
 • 4K60 10-bit interne video, C-Log 3
 • Externe 6K ProRes RAW-opname
 • Dual Pixel CMOS AF II
 • 12fps mechanische sluiter, 40fps elektronische sluiter
 • Sensor-Shift 5-assige beeldstabilisatie
 • 3.69 m-dot OLED EVF
 • 3" 1.62 m-dot variangle touchscreen LCD-scherm
 • Dubbele UHS-II geheugenkaartsleuven
 • Multifunctionele schoen, wifi en bluetooth

24.2MP fullframe sensor

De R6 Mark II is voorzien van een nieuwe 24.2 megapixel CMOS-sensor met een hoge resolutie die veelzijdig is voor zowel foto- en als videotoepassingen. De camera presteert goed bij weinig licht en levert opvallende en nauwkeurige kleuren.

DIGIC X-processor

De verbeterde verwerking van de R6 II is geleend van de R3 en past bij het multimediale karakter van de camera. De DIGIC X is in staat om snelle bursts en 4K-video van hoge kwaliteit te verwerken. Het ondersteunt tot 40fps continue opnames met de stille elektronische sluiter of 12fps met de mechanische sluiter, met AF- en AE-metingen voor elk frame. De verbeterde verwerking leidt ook tot betere prestaties bij weinig licht, waarbij het gevoeligheidsbereik nu loopt van ISO 100 tot 102400 en uitbreidbaar is tot ISO 204800 voor het werken in zeer moeilijke lichtomstandigheden.

UHD 4K-video

Naast foto's biedt de sensor van de R6 Mark II ook UHD 4K 60p interne video in hoge resolutie, waarbij de volledige breedte van de sensor wordt benut en de mogelijkheid om te werken met 10-bit sampling met Canon Log 3. Een 6K opnamegebied is tevens te gebruiken voor oversampled 4K opnames bij 30p voor verbeterde scherpte, minder moiré en minder ruis. Voor slow-motion weergave worden opnames van 180p ondersteund tot full HD-resolutie.

HDR-PQ-opname is ook mogelijk voor HDR-productie in de camera en externe opname via de micro-HDMI-poort. Dit ondersteunt een zuivere 6K-uitvoer tot 60fps. Ook onbeperkte opnametijden zijn mogelijk en de R6 II is voorzien van zowel microfoon- als koptelefoonpoorten, evenals een multifunctionele flitsschoenbevestiging voor brede compatibiliteit met accessoires.

Externe 6K RAW-opname

Via de micro-HDMI-poort zijn RAW-video-opnames mogelijk in combinatie met een compatibele externe recorder. ProRes RAW tot 6K 60p is mogelijk met gebruikmaking van de volledige breedte van de sensor, evenals 3.7K RAW-opname met een crop.

Dual Pixel CMOS AF II

Het geavanceerde Dual Pixel CMOS AF II-systeem heeft 1053 autofocuspunten die het hele sensorgebied bestrijken en zorgen voor opvallend snelle, responsieve en nauwkeurige scherpstelprestaties. Dit scherpstelsysteem met fasedetectie beschikt tevens over verbeterde onderwerpdetectie en -tracering. Hierbij worden mensen, dieren en voertuigen op intelligente wijze herkend en de tracking automatische op deze onderwerpen vergrendeld. De scherpstelling wordt gehandhaafd tijdens burstopnames. Het Dual Pixel AF II low-luminance limiet stelt scherp tot een indrukwekkende -6.5 EV voor nauwkeurigere scherpstelling, zelfs in donkere omstandigheden.

Sensor-Shift beeldstabilisatie

De in-body beeldstabilisatie (IBIS) corrigeert tot 7 stops van ongewenste camerabewegingen uit de hand, wat ideaal is bij weinig licht en zorgt voor minder trillingen bij video-opnames. Dit 5-assige systeem is ook te gebruiken in combinatie met objectieven met optische beeldstabilisatie om tot 8 stops te compenseren, afhankelijk van het gebruikte objectief.

EVF en variabele LCD-touchscreen

De elektronische zoeker met 3.69 miljoen dots van 0.5" met hoge resolutie biedt een helder en gedetailleerd middel om op ooghoogte te kijken en de snelle verversingssnelheid van 120fps biedt een natuurlijke bewegingsweergave voor een realistischere zoeker-ervaring.

Het 3" 1.62 miljoen dot LCD-touchscreen aan de achterzijde heeft een ontwerp met verschillende hoeken, wat gunstig is voor opnames aan de voorzijde, zoals bij vloggen en voor het werken vanuit hoge en lage opnamehoeken.

Het ontwerp van de body

Het verfijnde ontwerp van de body bevat diverse bedieningsknoppen op de body voor intuïtieve tactiele bediening en een joystick op de achterzijde van de camera voor snelle en intuïtieve focuspuntkeuze en menunavigatie. De herziene bovenplaat herpositioneert de aan-/uit-knop en het foto/videoknopje voor eenvoudigere bediening.

Twee SD-geheugenkaartsleuven

De twee SD-geheugenkaartsleuven bieden flexibiliteit bij het opslaan van je beelden en zijn geschikt voor UHS-II kaartsnelheden ter ondersteuning van vloeiende 4K-video-opnames en snelle continu-opnames.

Flexibele connectiviteit

De camera heeft zowel bedrade als draadloze connectiviteitopties, waardoor meerdere methoden voor het overbrengen van foto's en video's mogelijk zijn. Ook is de camera hiermee op afstand te bedienen.

Nieuwe generatie multifunctionele schoen

De multifunctionele schoen, een update van de conventionele flitsschoen, voegt een rij pinnen toe aan de voorzijde van de camera voor een grotere functionaliteit voor accessoires en om, ongeacht of deze traditioneel zijn of op batterijen werken, van stroom te voorzien. De bijgewerkte schoen is compatibel met bepaalde accessoires zoals de EL-5 Speedlite, ST-E10 Speedlite transmitter, DM-1ED stereomicrofoon en AD-P1 Smartphone Link adapter, evenals de AD-E1 multi-function shoe adapter voor compatibiliteit met oudere, op de schoen gemonteerde accessoires.

Kenmerken van de Canon EOS R6 Mark II systeemcamera

 • 24.2MP resolutie
 • Standaard ISO tot 102.400 voor een uitstekende beeldkwaliteit in alle lichtomstandigheden
 • Extreem snel tot 40fps met volledige AF/AE-tracking
 • Deep Learning AF met detectie van paarden, vliegtuigen en treinen
 • IBIS met maximaal 8 stops compensatie
 • Video van professionele kwaliteit met 4K60p oversampled zonder crop
 • 6K60p RAW met externe opname
 • Tot 6 uur video-opnametijd
 • USB-C 3.2 Gen 2 poort
 • Poorten voor microfoon en koptelefoon
 • Micro-HDMI-poort voor werken met externe recorder
 • Bluetooth en 5/2.5GHz wifi voor draadloze overdracht
 • Bediening op afstand vanaf mobiele apparaten

Canon RF 24-105mm f/4.0L IS USM objectief

De Canon RF 24-105mm f/4.0L is een echt allround objectief. Stel razendsnel scherp met gebruik van een 5-stops beeldstabilisatie. En dankzij de controle-ring voorop pas je zelfs instellingen op de camera aan. Deze Canon lens is de letter L meer dan waard! Met een bereik van 24-105mm is de Canon RF lens heel ruim inzetbaar. Gebruik hem voor het vastleggen van landschappen en portretten. Maar ook als reislens is hij ideaal te gebruiken.


Alternatieve producten

Bijbehorende producten