×

Titel

Text

Onze diensten:

        Pasfoto's   Inlijsten   Afdrukservice   Portretstudio  Cursussen  Foto/Filmscan

Optiek / Accessoires / Verrekijkers / CL Pocket 8x25 groen + WN Wild Nature pakket
CL_Pocket_8x25_groen___WN_Wild_Nature_pakket
  • CL_Pocket_8x25_groen___WN_Wild_Nature_pakket
  • CL_Pocket_8x25_groen___WN_Wild_Nature_pakket_1
  • CL_Pocket_8x25_groen___WN_Wild_Nature_pakket_2

CL Pocket 8x25 groen + WN Wild Nature pakket

/ Swarovski

Kies uw maat

€749,00

€749,00

Nu Voor

€749,00

Koop meer en bespaar !


Aantal op voorraad: 1

 
Productomschrijving

Ingeklapt is de Swarovski CL Pocket zeer compact, als je hem openklapt heb je een verrekijker die compromisloze kwaliteit levert. 


Dit betreft de nieuwe 2021 versie van de populaire CL Pocket, hierbij zijn onder andere de grip en de duurzaamheid verbeterd, daarnaast garandeert een nieuwe oculairkap een optimale bescherming. Onveranderd is de geweldige kwaliteit die je eerder verwacht bij grotere verrekijkers. 


De CL Pocket serie dankt haar naam aan de mogelijkheid deze verrekijkers zo mee te nemen in je jaszak. Ideaal voor natuurliefhebbers die wel graag goed willen kunnen observeren, maar geen zware verrekijker om hun nek willen hangen.


De Swarovski 8 x 25 CL Pocket beschikt over een extreem degelijke, aluminium behuizing met rubberbekleding die tegen een flinke stoot kan en ook geen enkel probleem heeft met stof, zand en water. De kijker is met stikstof gevuld waardoor er nooit condens in de kijker kan ontstaan. Deze kijker is ook optisch een echte Swarovski; door gebruik van een hoogwaardige optisch ontwerp met alleen de allerbeste glassoorten en coatings is de beeldkwaliteit overtuigend. Een geweldige contrastweergave, een neutrale kleurweergave en een hoge beeldscherpte tot aan de randen zorgt er voor dat je van deze kleine kijker gaat houden.


GROOT IN KWALITEIT – KLEIN VAN FORMAATDe CL Pocket is gemaakt voor het buitenleven – het robuuste ontwerp met verbeterde dubbele brug en stevige aluminiumbehuizing beschermt de fijn afgestelde optiek, terwijl de inert gasvulling voorkomt dat water en stof de kijker binnendringen – voor een lange levensduur en duurzaam gebruik van hulpbronnen. Met een gewicht van slechts 350 gram en een lengte van 110 mm past deze kijker gemakkelijk in een kleine tas, ideaal voor onderweg. De hoogwaardige precisieoptiek zorgt voor een ontspannen observatie zonder vermoeidheid van de ogen, terwijl je toch elk detail kunt zien.Alternatieve producten

Bijbehorende producten