Geef het e-mailadres waar we het seintje naar toe moeten sturen.

Dit is geen geldig e-mailadres!

U wordt per mail op de hoogte gesteld wanneer dit artikel weer beschikbaar is!
×

Titel

Text

Camera's / Foto / Systeemcamera's / Eos R100 + 18-45 + 55-210
Eos_R_100___18_45
 • Eos_R_100___18_45
 • Eos_R_100___18_45_1
 • Eos_R_100___18_45_2
 • Eos_R_100___18_45_3

Eos R100 + 18-45 + 55-210

/ Canon

Kies uw maat

€ 929,00

€ 929,00

Nu Voor

€ 929,00

Koop meer en bespaar !


Aantal op voorraad: 0

 
Productomschrijving

Canon EOS R100 systeemcamera Zwart + RF-S 18-45mm IS STM + RF 55-210mm IS STM

De Canon EOS R100 systeemcamera beschikt over alle functies die je nodig hebt in een compact ontwerp. Met de EOS R100 leg je alle speciale momenten vast in uitstekende kwaliteit die jouw herinneringen zo verdienen! Met deze systeemcamera word je moeiteloos creatief en vang je altijd het moment. Bovendien is de R100 dankzij de naadloze connectiviteit zo verbonden met wifi of bluetooth.

De camera voor de hedendaagse content creator

De Canon EOS R100 is ontworpen voor de hedendaagse content creator en biedt een breed scala aan functies voor uiteenlopende multimediatoepassingen. De uitstekende fotomogelijkheden beginnen met de 24.1 megapixel CMOS-sensor van APS-C formaat en de DIGIC 8 processor. Daarnaast biedt de camera 4K 24p-cropped video-opnames.

De belangrijkste hoogtepunten van de Canon EOS R100:

 • 24.1 megapixel CMOS sensor
 • DIGIC 8 processor
 • 4KUHD en Full HD video
 • Eye Detection AF
 • Wifi- en bluetooth-connectiviteit
 • 0.39-type OLED elektronische zoeker
 • 3.0" LCD TFT display


Voor zowel foto- als videografie

De EOS R100 is ideaal voor zowel fotografie als videotoepassingen. De camera is voor zowel video- als content creators en beginnende fotografen een prima instapmodel. Met de R100 neem je videobeelden op in 4KUHD. De framesnelheid is instelbaar van 24 tot en met 30fps. Dit zorgt voor een filmische uitstraling.

Opmerkelijk heldere beelden

Door een goede balans te vinden tussen resolutie, bestandsgrootte, snelheid en prestaties bij weinig licht, is de 24.1 megapixel APS-C CMOS-sensor zeer geschikt voor algemene fototaken in combinatie met bijgesneden UHD 4K- en ongecropte Full HD-video-opnames. De R100 produceert beelden met een opmerkelijke helderheid en dynamisch bereik en de camera biedt een ISO van 100-12800 om het werken in moeilijke lichtsituaties te ondersteunen. De sensor en beeldprocessor realiseren ook snelle prestaties in het hele camerasysteem, waaronder de mogelijkheid om continu opnames te maken met maximaal 6.5 fps.

Dual Pixel CMOS AF-systeem

Het Dual Pixel CMOS AF-systeem heeft 3975 autofocuspunten die 143 autofocuszones bestrijken voor een verfijnde nauwkeurigheid over het gehele beeldvlak. Dit systeem ondersteunt zowel automatische onderwerpdetectie als Eye Detection AF. Dit Dual Pixel CMOS AF-systeem is ontworpen voor snelheid en precisie en stelt je in staat om bij elke opname kritisch scherp te stellen.

Flexibele connectiviteit

Bedrade en draadloze connectiviteitsopties maken meerdere methodes voor het overbrengen van foto's en video's mogelijk, evenals het op afstand bedienen van de camera. Fysiek beschikt de camera over een USB-C poort en een micro-HDMI poort, evenals een 3.5mm microfoonpoort ten behoeve van video-opnames. In termen van draadloos zijn 2.4GHz wifi en bluetooth beschikbaar voor overdracht en bediening op afstand van de camera.

Display en elektronische zoeker

Het grote 3" 1.04m-dot LCD-scherm biedt een intuïtieve methode voor het navigeren door menu's en het bekijken van beelden. De heldere 2.36 m-dot OLED elektronische zoeker geeft een hoge resolutie weergave op ooghoogte. De camera heeft een SD-geheugenkaartsleuf voor ondersteuning van 4K-video-opnames en snelle continu-opnames.

Canon RF-S 18-45mm f/4.5-6.3 IS STM objectief

Het Canon RF-S 18-45mm f/4.5-6.3 IS STM objectief heeft een veelzijdig bereik van 29-72mm in het 35mm-equivalent. De lens is ontworpen voor de Canon APS-C-camera's uit de R-serie. De lens is voorzien van beeldstabilisatie en weegt slechts 130 gram. Dankzij het compacte formaat is de 18-45mm ideaal voor dagelijks gebruik.

Met behulp van twee asferische lenselementen en een Super Spectra-coating worden chromatische aberraties, ghosting en flare geminimaliseerd.

De optische beeldstabilisatie vangt tot 4 stops bewegingen op of tot 6 stops in combinatie met een compatibele camera.

Canon RF-S 55-210mm f/5-7.1 IS STM objectief

De Canon RF-S 55-210mm f/5-7.1 IS STM is een compact en lichtgewicht objectief uit de RF-S-serie, speciaal ontworpen voor gebruik met EOS-R systeemcamera's die beschikken over een APS-C-sensor. Met een veelzijdig telezoombereik van 55-210mm is deze lens ideaal voor verschillende situaties, zoals op reis waar je veel verschillende soorten foto's wilt maken, sportevenementen waar je op afstand de actie wilt vastleggen en het vastleggen van huisdieren.

Vergroot je zoombereik

Met een veelzijdig telezoombereik van 55-210mm kom je dichterbij je onderwerp. Dit maakt het makkelijker om acties vast te leggen of om dat ene specifieke shot te nemen.

Zoom in op je onderwerp

De Canon RF-S 55-210mm f/5-7.1 IS STM maakt het mogelijk om in te zoomen op je onderwerp, zodat je de juiste details vastlegt. Hierdoor maak je altijd de perfecte foto of video, ongeacht de afstand.

Scherpe, stabiele foto's en video's

Met de optische beeldstabilisatie (IS) technologie maak je altijd scherpe en stabiele foto's en video's, zelfs bij weinig licht en fotograferen en filmen uit de hand. Bovendien maakt de beeldstabilisatie het makkelijker om onderwerpen in beweging vast te leggen.

Creëer creatieve onscherpte en bokeh effecten

Met het Canon RF-S 55-210mm f/5-7.1 IS STM objectief krijg je creatieve onscherpe hooglichten en bokeh, wat je foto's en video's een professionele uitstraling geeft. Hierdoor leg je onderwerpen op een artistieke manier vast.

Soepele en stille scherpstelling met intuïtieve controle

Het objectief is voorzien van STM-technologie waardoor je altijd soepel en stil op het juiste moment scherpstelt. Bovendien is de scherpstelling intuïtief en gemakkelijk te bedienen, zodat je altijd in controle bent.

Een perfecte samenwerking met je EOS R systeemcamera

De Canon RF-S 55-210mm f/5-7.1 IS STM Lens werkt intuïtief samen met je EOS R systeemcamera, waardoor je snel en eenvoudig het perfecte shot neemt. Hierdoor kun je jezelf volop concentreren op het vastleggen van de momenten die er echt toe doen.

Kenmerken van de Canon EOS R100 systeemcamera

 • 24.1 megapixel APS-C CMOS-sensor
 • DIGIC 8 beeldprocessor
 • 4K 24p video met crop, Full HD 60p
 • Dual Pixel CMOS AF met 143 AF-zones
 • 6.5fps elektronische sluiter
 • OLED EVF met 2.36m-dot beeldpunten
 • 3" 1.04m-dot LCD-scherm
 • Creatieve hulpmodus
 • Wifi en bluetooth
 • SD-kaartsleuf


Alternatieve producten

Bijbehorende producten